Spil mini golf i dag

Er I klar til at udfordre hinanden på mini golf banen? Tag familien med og oplev en eventyrlig udflugt, hvor I kan spille mini golf i fantastiske omgivelser. Vi har anlagt en af Europas største mini golf baner, som er perfekt for både store og små. Banen byder på rigtige tee-steder, fairways og greens… alle på kunstgræs, der giver en helt fantastisk oplevelse. Prøv mini golf én gang eller køb et kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter mange sjove oplevelser forude! Så hvis i går rundt og ikke ved hvad I skal lave, så er en tur ud og spille mini golf en fantastisk ide.

 

Spil mini golf med hele familien

Er I på udkig efter en aktivitet, der kan sætte gang i feriehyggen for hele familien? Så tag et smut forbi Jambo Feriepark og prøv mini golf. Her finder I Europas største mini golfbane, som byder på 18 sjove og udfordrende huller. Uanset om I er til en afslappende runde mini golf eller konkurrenceelementet, vil I få en fantastisk oplevelse på denne unikke bane. Og mens krokodillen holder vagt og elefanterne drikker vand i kulissen, kan I gøre jer klar til at besejre banen. Så kom forbi Jambo Feriepark og få en mini golfoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan altid have en sjov tid på en mini golf bane.

 

Udvikl dit spil på mini golf banen

mini golf på en af de største mini golf baner i Europa. På Jambo Feriepark kan du udvikle dit spil på en af de bedste mini golf baner i Europa. Vi har masser af plads til at udvikle dit spil og give dig den bedste mini golf oplevelse. Så hvis du leder efter en unik mini golf oplevelse, så besøg os på Jambo Feriepark. Jambo Feriepark ligger i Nordjylland tæt på stranden og Vesterhavet. Så hvis du vil kombinere din mini golf oplevelse med en tur til stranden eller en af de hyggelige badebyer langs Vesterhavet, så er Jambo Feriepark det perfekte sted for dig. Det vil blive en af de bedste sommerferier du nogensinde har haft i Danmark, hvis du kommer og besøger en af de bedste mini golf baner i hele Europa.