Smukke, naturlige og bæredygtige bivokslys

Bivokslys er naturlige og bæredygtige levende lys. Med dem kan man altid skabe hygge i hjemmet, da de frigiver en super behagelig varme og en fantastisk duft. Bivokslys soder mindre end almindelige stearinlys og andre slags levende lys, hvorfor man med disse lys bedre kan have levende lys tændt i sit hjem og bevare et godt indeklima. Lysene er bionedbrydelige, og visse bivokslys forsendes pakket ind i genanvendt, naturligt silkepapir. Med lysene kan man let sprede en hyggelig stemning i sit hjem. De er desuden super pæne og kan derfor stå fremme, selv når man ikke har planer om at tænde dem. De kan eksempelvis være udsmykkede med et smukt mønster af sekskanter. Deres farve er gul og varm, og de dufter mildt, når de er tændt. Bivokslys, som er velproducerede, er bæredygtige, eftersom de kan produceres lokalt og af bivoks, som også kan være fra det lokale område. Lysene skal helst være lavet af bivoks fra en grøn pulje. Dette betyder nemlig, at voksen kommer fra biavl, hvor der hverken er gjort brug af pesticider eller antibiotika. Lysene kan laves således, at de rester, som er tilbage efter brug, er komposterbare. Med bivokslys kan man let skabe hygge i hjemmet.

Hvorfor er bivokslys super gode?

Når man går tilbage i historien, vil man bemærke, at bivokslys var de foretrukne levende lys blandt royale, adelen og kirken. Den dag i dag kan man endnu argumentere for, at de er de foretrukne levende lys. Det kan man i hvert fald, hvis man ved, hvor meget bedre end almindelige levende lys, de er. Lysene er endda i dag ikke super dyre, hvorfor mange kan købe dem. De er den reneste slags levende lys, der findes, og de er desuden de levende lys, som kan brænde i længst tid. De er desuden helt naturlige, alsidige og smukke.

Bivokslys kan variere i look og duft

Fordi bivokslys tit er håndlavede, kan man forvente, at de ser en smule forskellige ud. Deres duft kan også variere fra lys til lys, eftersom denne er helt naturlig og blandt andet afhænger af hvilke planter, bierne har polineret. Uanset look og nuancer i den skønne og milde duft, er bivokslys skønne at have i sit hjem. Med den kan man til enhver tid skabe hygge i hjemmet med levende lys. Særligt i årets kolde måneder og på smukke aftener gennem året, er det helt oplagt at bruge lysene til at skabe hygge i sit hjem.