Sjove børnespil som både er lærerige udfordrende

Har du et barn, som vil elske at lære lidt mere matematik, og gerne på en sjov og underholdende måde? Så findes der gode og udfordrende matematikspil, som du kan spille sammen med dit barn, eller som dit barn kan spille alene. Det behøver nemlig ikke at være kedeligt at blive klogere. Dit barn vil hurtigt opleve mærkbar fremgang, samt få nyttig viden, når der bliver jongleret rundt med begreber som plus, minus, gange og dividere. Inden længe vil dit barn blive mester i tal, og invitere vennerne til en sjov lille matematikduel i et matematikspil.

Lær matematik med de gamle retro spil

Det er de færreste der tænker over, hvor mange af de gode gamle klassiske spil, som egentlig indeholder matematik. Der er nemlig meget nyttig viden at hente, når man sætter et godt spil matador på bordet. Her lærer man at handle huse og grunde med pengesedler, hvilket ikke blot er underholdende, men det er også brugbart i den virkelige verden. Backgammon og Rummikub er ligeledes spil, hvor man får trænet tallene og samtidig får udfordret sit konkurrencegen. Det er spil, som er sjove at spille søskende imellem, og som er nemme at tage med som underholdning på ferien. Så et matematikspil fra Legebyen.dk er værd at se nærmere på.

Matematikspil til forskellige læringsniveauer

Hos Legebyen.dk kan du finde underholdende og lærerige matematikspil. Her er spil i forskellige sværhedsgrader og til forskellige aldre. Har du et barn, der lige er startet i skole, så er Hr. Skæg matematikspillene en sjov og underholdende måde at lære de mest basale grundprincipper på. Derudover er der også bingo og lotteri, hvor børnene også lærer tallene på en sjov og aktiv måde. Læring er en sand fornøjelse, når det kombineres med spil og leg.

Andre lærerige spil fra Legebyen.dk som hele familien vil elske

Det er ikke kun de små, som kan hygge sig med lærerige matematikspil. Hos Legebyen.dk kan I sammen som familie udfordre hinandens viden i forskellige quiz spil. I Trivial Pursuit kan I teste jeres paratviden inden for mange forskellige kategorier. I spillet Liga kan man udfordre sin viden inden for sport, og til de musikinteresserede, er der Musikquizzen, som også er god, hvis lattermusklen skal aktiveres. Så er der lagt op til en hyggelig aften for hele familien, hvor I sammen kan blive klogere, have god kvalitetstid og ikke mindst nyde hinandens selskab på en sjov måde.