Sådan bliver din bar meget mere end blot en bar

Går du med en drøm om at åbne en bar, der inviterer til både cocktails, dans og fællesskab? Så er der flere ting, du bør have i mente, inden du popper proppen af flasken og byder velkommen. Det kræver nemlig, at du skaber de helt rette rammer for dine kommende drikke- og danseglæde gæster. Du bør tænker over:

  • Jo bedre beliggenhed, jo flere gæster

  • Et bredt udvalgt af cocktails og øl vil tiltrække flere gæster til baren

  • En indbydende indretning med god plads, der dækker de behov, du ønsker for barens målgruppe.

Lige præcis bar indretning er nemlig rigtig vigtigt, når det kommer til at åbne en ny og attraktiv bar. Hvordan du kan indrette din nye bar, kan du læse om i denne artikel:

Bardisken bør betyde meget

Du læste rigtigt. Bardisken er et af de vigtigste elementer, når det kommer til bar indretning. Med bardisken kan du skabe et overordnet udtryk af baren, og det er også her gæsterne vurderer, hvorvidt jeres udvalg er tiltalende. Der findes massevis af forskellige løsninger i forhold til anskaffelse af bardiske. Du kan fx få en skræddersyet bardisk, således at den matcher resten af din bar indretning. Nogle vælger bardiske med lys langs bordkanten, mens andre vælger en farverig bordbeklædning. Bardisken kan også fås med runde hjørner, hvis det er det udtryk, du gerne vil gå med.

Både barborde og bænkeborde

Tænker du både barborde og bænkeborde ind i din bar indretning, giver du dine gæster flere muligheder: Barborde byder op til både drinks og dans. Det er til gæsten, der gerne vil vrikke til musikken, og sippe til drinken. Derimod er bænkebordet et møbel, som giver dine gæster muligheden for en rolig, stillesiddende, men hyggelig aften – eller til de gæster der må sidde ned efter en svingom.

Held og lykke!