Porcelæn fra Pillivuyt

Pillivuyt blev grundlagt helt tilbage i 1818. Grundlæggeren Jean Louis stiftede porcelænsfabrikken i den franske by Berry. Fabrikken blev placeret i bymidten, og i 200 år er forædlet håndværkstradition blevet videregivet fra den. Af den grund er Pillivuyt i dag en af de ældste og mest anerkendte porcelænsfabrikker i Frankrig. Firmaet har i årenes løb skabt en række klassiske og tidsløse porcelænssilhuetter. Disse lever naturligvis op til selv de allerhøjeste kvalitetskrav. Virksomhedens filosofi er, at de vil skabe køkkenudstyr af høj kvalitet. Det skal både kunne tilfredsstille og være velegnet til helt almindelige forbrugere såvel som professionelle køkkener, hvorfor det er lavet i helt fantastisk kvalitet og håndværk. Professionelle køkkener vægter robusthed og funktion højt, hvorfor kvaliteten skal leve op til kravene i sådanne køkkener. Siden fabrikken blev startet op, har firmaet fulgt med udviklingen i traditioner og skikke indenfor kogekunst helt indtil i dag. Virksomheden kan derfor stadig skabe produkter, som kan leve op til nutidens krav til funktionalitet, holdbarhed og æstetik. Køb Pillivuyt her.

Pillivuyt – god mad fortjener en elegant og klassisk servering

Pillivuyt har gennem 200 år lavet håndlavet porcelæn i allerhøjeste kvalitet. Dette gør de fra midt i Europa. På deres farbik går håndværkstraditionen i arv fra én generation til den næste. Virksomheden knyttede allerede fra det tidlige 20. århundrede tætte bånd til mange franske kokke. Porcelænet og firmaets håndværk er blevet udviklet efter behov og ønsker fra dygtige kokke i årtier, hvorfor det i dag er blandt det absolut bedste på markedet – både til madlavningen i køkkenet og til når man spiser ved bordet. Pillivuyt er i dag en af de mest anerkendte producenter af porcelæn i verden. Varerne er lavet for at blive brugt og fremstilles af en unik porcelænsmasse og en meget hård glasur, som gør dem meget robuste.

Pillivuyt – initiativer for miljøet

Pillivuyt gør en masse tiltag for at mindske sit CO2-aftryk. Blandt deres initiativer er, at de genanvender affaldsprodukter fra forskellige råmaterialer. De genanvender også vand, plastic, pap og papir. Deres ovne er velisoleret og de genbruger varmen fra dem til at varme bygningen op. Desuden bruges hårdt porcelænsaffald fra virksomheden i vejbelægninger. Herudover holder Pillivuyts produkter godt. Faktisk kan de holde i mere end en livstid, hvorfor de kan bringes videre fra generation til generation. Jo færre ting man smider ud, jo færre nye ting skal produceres. Derved kan man hjælpe miljøet i den rigtige retning.