Pokemon – det populære spil der aldrig gik af mode

Du har sikkert hørt om pokemon, eftersom det er noget, der har eksisteret længe. Selvom pokemon kortene og serien er tilbage fra slut 1990’erne og start 00’erne, er det stadigvæk populært blandt de unge drenge. Her kan du læse mere om pokemon, og blive lidt klogere på dit barns interesse. Så kan du blive klogere på, hvad der gør det spil så populært.

De populære kort – der er mere end bare kort

Pokemon kommer oprindeligt fra et spil i Japan. Efter dette, kom kortene, som man både kunne spille, bytte og samle. Senere kom serien pokemon, også fra Japan af. Det blev dog sendt på alle andre sprog. Pokemon blev nemlig stort, og næsten alle drenge og flere piger, samlede på kortene. Men selvom det er nogle år siden pokemon virkelig, blev stort og tog over, er det altså ikke forsvundet. Pokemon er stadig i dag, en populær interesse. Specielt fordi der er så mange ting man kan lave, spille og samle, når det gælder pokemon. Der er hele tiden kommet mere og mere, blandt andet pokemon go, som også blev kæmpe stort. Faktisk var det alle folk i alle aldre, der spillede det. Derfor bliver det ved med at være stort og kendt. Man kan desuden finde en masse pokemon merch, altså trøjer, bamser, sengetøj og meget mere. Børn er jo vilde med at have deres interessere rundt omkring dem. Så merch til barnet, der godt kan lide pokemon, er en god ide.

Meget mere

Der er ingen tvivl om, at pokemon ikke bare er et spil kort eller en serie på tv’et. Der er blevet lavet så meget med det, at det er meget større end det. Det er altid rart at kunne møde andre mennesker med samme interesse, og specielt det er pokemon godt til. Pokemon go er et eksempel på, hvordan de fik en masse mennesker til at komme udenfor, sammen og spille det her spil, sammen. Det var desuden også en smart måde at få børnene til at have lyst til at gå udenfor, for det skal man nemlig i pokemon go. Derudover er der mange spil, på både Nintendo og Wii, man kan være med til. Det er altså ikke bare som det var engang, nogle kort og et spil på den gamle Game Boy. Det er et helt fællesskab og en hel serie af alle mulige ting. Netop derfor er det også så populært.