På udkig efter nye familieaktiviteter? Læs med her

Det kan være svært at finde på nye aktiviteter at lave sammen med sine børn. Det skal ikke være for spændende, men heller ikke for kedeligt, og det ender ofte med, at man aldrig kommer afsted. Men det er vigtigt at udfordre sine børn med nye oplevelser sammen. Så her kommer en lille hjælp til dig, som ikke rigtig ved, hvor du skal lede henne.

Hvor skal man lede?

Det kan tage en evighed at finde frem til de nærtliggende kultur- og børnetilbud udenfor storbyerne, hvis man vil gøre det med enkelte google-søgninger. Derfor er det godt, at der findes lokale netaviser, som ikke koster en krone- i modsætning til den lokale papiravis. Bor du for eksempel i Faxe kommune, ville det være oplagt at besøge https://faxenetavis.dk/. Her kan du orientere dig om, hvad der generelt er sket og sker i din kommune, men endnu lettere bliver det, hvis du går ind på Kultursektionen i toppen. Med et enkelt klik kan du specificere din søgning, så du ikke længere behøver at lede iblandt artiklerne.

Sæt dig ind i dit lokalområde

Det kan nu alligevel være en god idé at tage et kig i de andre sektioner, før du lukker ned for dagens nyheder. Det er vigtigt at følge med i, hvad der sker i ens lokalområde, hvis man ønsker at støtte op om udvikling og fællesskab. Så når du har tiden og overskuddet, kan du sætte dig med mobil og læse et debatindlæg eller en erhvervsartikel. Tag også et kig på de omkringliggende reklamer, som kan hinte til gode tilbud tæt på dig. Måske kan du komme helt nye steder hen, når du først får dig sat for at udforske. En lokal netavis er i hvert fald en god start for dig, som ønsker at finde nye aktiviteter for hele familien.