Oplev sjove aktiviteter i sommerferien!

Før man ved af det, er sommeren lige om hjørnet. Er du på udkig efter sjove aktiviteter i sommerferien for dine børn eller hele familien? Så er dincamp.dk måske noget for dig. Du og familien kan overveje at tilmelde jer campen for familier, eller du kan sende børnene afsted på en sjov uge, hvor de i selskab med andre børn kan udfordre sig selv i lige netop de ting, de elsker at lave. De afholder camps rundt om i landet, så der er ikke noget, som står i vejen for, at du og familien får en god ferie og med masser af aktiviteter i sommerferien – lige her i Danmark.

 

Sjove aktiviteter i sommerferien for familien

Som familie er det ikke altid nemt at gøre alle tilfredse når det kommer til planlægningen af sommerferien. Børnene ønsker måske masser af fart, sjov og leg, og for de voksne kan det være afslapning og nydelse af fridage der står på programmet. Aktiviteter i sommerferien, der kombinerer dette kan findes med FamilieCamp. Her planlægges sjov for børnene, så de voksne kan få frirum og bare nyde, at børnene hygger sig. FamilieCamp afholdes tre steder i Danmark. I Kolding, på Hjarnø og på BGI Akademiet. Her er der alt fra vandsport, vinsmagning, millitærforhindringsbane, sauna og spa og et hav af udendørssportsaktiviteter. Der er altså noget for både store og små. Besøg dincamp.dk for at se oversigten over de mange sjove aktiviteter i sommerferien.

 

Forskellige camps med sjove aktiviteter i sommerferien

Der tilbydes forskellige camps hele sommeren. Så hvad enten dit barn er til sport, gerne vil styrke sine engelskfærdigheder eller bare gerne vil på camp om dagen og hjem og overnatte hos mor og far, kan du finde det hos dincamp.dk. Hver sommer tilbydes SportsCamp, Camp play2Boost, GirlpowerCamp, FamilieCamp og MakerCamp. Fælles for alle deres camps er, at de byder på sjove aktiviteter i sommerferien. Du vil altid blive mødt af dygtige instruktører, som står klar til at sikre, at alle børn får en god og sikker uge. De har planlagt et fuldt program til hver eneste dag, så vi garanterer, at der er helt pakket med sjove aktiviteter i sommerferien.