Oplev effekten af nye knive med en slibesten

Det er essentielt for alle at man i forbindelse med køb af køkkenknive også køber en god slibesten til knive, da det sparer dig for sløje knive i din madlavning. Hos Qknives kan du finde løse slibesten eller slibestenssæt, så du kan få forskellige slibesten alt afhængig af sløvheden på dine knive. Slibesten fra Qknives passer til de fleste knive og er specielt velegnet til dig der har knive af lidt højere kvalitet, dette kunne blandt andet være knive med højt HRC, som ofte er lavet af Damaskusstål, sådanne knive finder du selvfølgelig også på hjemmesiden, hvis det skulle friste i købet af din nye slibesten.

 

Spar penge på slibesten

Du kan lige nu få rabat på udvalgte slibesten på hjemmesiden og derudover, kan du få en 10% velkomstrabat hvis du tilmelder dig Qknives nyhedsbrev. Der er mange fordele ved at købe en slibesten og ikke mindst mange penge at spare, hvilket alle selvfølgelig ønsker, for du kan være med til at stoppe den ”køb og smid væk kultur”, der lige nu ses i vores samfund og som tære på vores miljø. Du kan nemlig opfriske dine sløje køkkenknive i stedet for at skulle ud og købe nye, det samme gælder for brugen af dine slibesten, hvor du på hjemmesiden kan få tips og tricks til at holde din slibesten ved lige, for den trænger naturligvis også til en smule kærlighed efter længere tids brug.

 

Slibesten i god kvalitet

Hos Qknives finder du nøje udvalgt slibesten i den bedste kvalitet, de har brug tid på at sortere i deres sortiment, hvorfor du ikke finder det største udvalg. Med din slibesten følger også en gummikant, som gør at slibestenen ikke skrider på bordet, du får også en vinkel med, så du kan få de helt optimalt slebet knive. Tjek hjemmesiden ud og køb din næste slibesten i dag og undgå irritation over sløje knive. Du får altid gratis fragt på hjemmesiden og det gælder uansat beløb, hvis du ikke kan undvære en slibesten, så bestil den i dag inden kl. 16 og få den allerede leveret til din dør i morgen.