Nyd sommeren med en pergola med tag

Ønsker du at kunne sidde ude i haven uden at skulle spekulere på at blive solskoldet? Så bør du anskaffe dig en pergola med tag.

En pergola med tag er en effektiv og elegant solbeskyttelse til haven, således har du mulighed for at slappe af uden at tænke på hedeslag eller skoldning. Med en pergola kan du nyde en god middag med familien og vennerne i haven, eller byde naboen på et koldt glas hvidvin. En pergola med tag er et stilrent og smagfuldt alternativ til pavillioner. Ordet pergola kommer fra italiensk og betyder søjlegang overgået af slyngplanter, hvilket passer fint til denne åbne konstruktion. Du kan nemlig pynte din pergola med tag med diverse planter. Derudover kan du hænge lanterner eller lyskæder op, som skaber en hyggelig stemning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste pergola med tag.

 

Skab din egen oase med en pergola med tag

Med en pergola med tag kan du altså skabe en hyggelig oase i din have eller på terrassen. Du kan både få en pergola som vægmontering og som fritstående. Stiller du din pergola mod husets væg, skaber du en yderst enkel udestue, og hvis den er fritstående midt i haven, har du din egen oase. En pergola indbyder til at du kan søge ly for solen eller sætte dig med en god bog og lytte til den stille regnbyge. Du kan med stor fordel indrette din pergola med et havesæt eller et flot loungesæt. Du kan også tilføje en terrassevarmer, så du kan nyde din pergola, selv når de kølige efterårsmåneder kommer. Uanset hvordan du drømmer om at indrette din egen lille oase, så starter det hele med en pergola med tag. Denne kan du finde i mange størrelser, og netop derfor er der garanti for, at du kan finde en, der passer til lige netop din have eller terrasse. Der kan tilkøbes reservedele, såfremt et hjul, beslag eller en snor skulle gå i stykker. Du kan også købe tagdugen separat, hvis du skulle få brug for en ny. En pergola med tag er det ultimative hygge sted for hele familien.