Navnesutten har en MAM navnesut til dit barn

Køb en sut med navn hos Navnesutten! Navnesutten sætter en stopper for forbyttede sutter i børnehaven eller hjemmet ved at gravere et specifikt navn på forsiden af hver enkelt sut. Find alt fra en MAM navnesut til sutter fra Philips Avent i forskellige former og farver, sådan at dit barn kan få præcis den sut, han eller hun elsker at bruge.

Få en praktisk MAM navnesut hos Navnesutten

En MAM navnesut er for eksempel produceret fra en af verdens førende producenter — nemlig MAM. En MAM navnesut udvikles altid i tæt samarbejde med tandlæger og medicinaleksperter, sådan at dit barn gives muligheden for at kunne udvikle gummer og tænder bedst muligt. En MAM navnesut er desuden altid lavet af MAM SkinSoft silikone, der ikke bare sikrer hensigtsmæssig udvikling af gummer, men også har en silkeblød fornemmelse i barnets mund. En original MAM navnesut i et symmetrisk design er for eksempel altid designet med øje for maksimal komfort, hvilket kommer til udtryk i meget mere end suttens form. Sutter herfra er nemlig ofte hudvenlige, idet de er designet med små lufthuller, sådan at huden aldrig bliver lukket inde eller irriteret unødvendigt. En MAM navnesut er derfor yderst populær, og fås således i et utal af farver og design på www.navnesutten.dk.

Dit barn kan få unik tilknytning til en sut med navn

En sut med navn er derfor perfekt til forældre, der mangler sutter i høj kvalitet og gerne vil være sikker på, at barnet ikke får udskiftet sin sut ved et uheld i vuggestuen eller på legepladsen. Når du køber en sut med navn, vælger du nemlig ikke bare, hvilken type af sut dit barn skal bruge, men har også råderum over op til 3 linjers tekst på suttens forside. Navnesutten går derfor både op i kvalitet og i fleksible løsninger, skulle du for eksempel have behov for både for- og efternavn på dit barns sut med navn. Navnesutten indkøber derfor udelukkende slidstærke kvalitetsprodukter til brug i kategorien sut med navn. Disse er selvfølgelig alle godkendte i henhold til EU Standard EN 1400, ligesom at de er BPA-, PVC- og phthalatfri. En sut med navn fra Navnesutten er således ikke bare en innovativ idé, men en del af et udvalg af sutter i høj kvalitet. På denne måde sikres du, at dine børn aldrig har uhensigtsmæssige materialer i munden i lang tid ad gangen, hvilket kan være skadeligt i det lange løb.

Besøg www.navnesutten.dk, og modtag din bestilling indenfor bare 1-2 hverdage! Tag også gerne fat i det erfarne kunderserviceteam, skulle du stå tilbage med et hvilket som helst spørgsmål.