Magic kort – det første Trading Card Game

Mangler du en ny fed hobby? Kunne du godt tænke dig at efterforske i rollespils- og gamerverdenen? Så bør du overveje at anskaffe dig nogle Magic kort.

Magic the Gathering er kortspillet, som lagde bane for alle andre byttekortspil, som vi kender i dag. Både spil som Pokémon og Yu-Gi-Oh stammer fra den første idé, som var Magic. Spillet blev udgivet i 1993, og er dermed det ældste og mest ikoniske af alle kortspil på markedet og har i stor grad stået testen af tid. Dette spil udvikler så bare større og større hvert følgende år. Der er derfor intet bedre tidspunkt at komme i gang med dette fantastiske spil på. Det er en sand klassiker, som enhver person og spillegruppe kan nyde på sin helt egen måde.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Magic kort.

Stort udvalg af produkter og Magic kort

Magic the Gathering har en bred kollektion af produkter, med diverse forskellige formål, som man bør overveje, når man vælger at købe spillet. Nogle Magic kort er for eksempel bedst for nye spillere, nogle for erfarne og andre for samlere, så det handler i bund og grund om at kende sit eget formål og dernæst forstå produkterne.

Magic har tre forskellige booster pakker, som alle har vidt forskellige implikationer for spilleren. F.eks. henviser “Set Booster pakke” sig til dig, der ønsker at udvide samlingen og give en gennemgående oplevelse af et nyt sæt. Det er altså til den person, der har det hyggeligt med at åbne nogle booster pakker, der giver spændende nye kort til deres samling.

Du finder også en masse “out-of-the-box” decks, som kan bruges lige fra købet uden nogle ændringer. Disse decks indeholder Magic kort, som tilbyder en fantastisk start til dette utroligt hyggelige multiplayerformat og er helt sikkert den bedste anbefaling til enhver ny spiller.

Udover Magic kort i booster pakker og decks er der også mange andre produktmuligheder, som også er værd at have med i overvejelserne. Her finder du et af de mest populære produkter, Bundlet, som tager lidt Magic kort fra hver type pakke og putter det hele i en boks.