Liewood – dansk designet legetøj til dit barn

Leder du efter noget nyt til den lille? Skal det udstråle sjov, moderne og funktionalitet? Så bør du tage et kig på udvalget fra Liewood.

Liewood blev etableret i 2015 af to danske kvinder. Det er altså et meget moderne brand, der skaber produkter, som respekterer barndommens ømhed og uskyld, men som stadig matcher den moderne families livsstil. Produkterne fra Liewood er præget af rene linjer og skønne print. Derudover tilbyder man høj funktionalitet, hvilket er med til at gøre disse produkter både sjove og yderst brugbare. Man går ikke med kompromis med produktionen, da man udelukkende producerer under kontrollerede, sikre og retfærdige forhold, hvor man heller ikke går på kompromis med beskæftigelse eller miljø. Tekstilprodukterne fra Liewood bliver bl.a. produceret hos en GOTS-certificeret leverandør, hvor kun de bedste materialer bliver brugt sammen med strenge krav og kvalitetskontrol. Du går altså ikke galt i byen, hvis du vælger produkter fra Liewood.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Liewood.

Forkæl dit barn med Liewood

Liewood udstråler æstetik og minimalisme i børnehøjde med skønne detaljer og lækker kvalitet. Liewood henvender sig til den moderne børnefamilie, der søger produkter, der matcher tidens tendenser og trends, men som samtidig ønsker praktik og funktionalitet. Den høje standard af design og fremstilling gør også, at du kan lade dit barns Liewood produkter gå i arv gennem generationer, hvor det stadig vil være moderne. Produkterne er helt uimodståelige for både dig og dit barn, og så passer de perfekt ind i enhver moderne børnefamilies hverdag. Sortimentet er præget af flotte pastel farver, der er med til at skabe en helt speciel stemning, uanset hvilket rum det placeres i. Du finder alt fra legeklodser til hagesmække, håndklæder, forklæder, sengetøj, madkasser, service og meget andet. Med andre ord, er der altså garanti for, at du finder lige præcis det, du står og leder efter til den lille blandt dette fine udvalg. Du kan med stor fordel gå på opdagelse blandt udvalget og forkæle dit barn med noget nyt legetøj eller noget helt andet.