Køb bæredygtig strik fra skovhuus

Vi her hos Skovhuus-strik benytter os af bæredygtig strik, hvilket også er derfor vi er meget stolte af vores styles som er certificeret 100% økologisk bomuld. Alle vores styles, som er strikket i 100% økologisk bomuld er en del af vores organic cotton fra skovhuus bæredygtig strik. Vi benytter os af et tæt samarbejde med vores leverandør samt danske produktions- og designteam. Hvor vi har skabt styles som vi er meget stolte af – Økologiske og behagelige syles, med holdbarhed i fokus. Vi designer selv og producere strik på vores egen fabrik i Herning. Her bliver det meste af vores store kollektionsprøve også udviklet. En stor del af vores strik produktions forgår alt sammen her i Danmark, og de maskiner vi benytter os af i produktionen arbejder døgnet rundt hver uge året rundt.

 

Strik med fokus på miljøet

Tankerne bag det bæredygtig strik fra skovhuus, har de sidste mange år vores at skabe et produkt som er bæredygtigt og noget for alle. Vi har altid haft fokus på, hvem der producere vores strik, og som mange andre modevirksomheder, får vi også produceret dele af vores kollektioner udenfor Danmarks grænser. Vi har et tæt forhold til vores samarbejdspartner bl.a for at kunne styre kvaliteten af vores produkter., men også for at kende menneskerne bag. For os er det vigtigt, at strikken har en høj kvalitet, som kan holde til hverdagens brug – vi ser jo gerne at en Skovhuus kan skabe glæde i mange år. De sidste par år er vi begyndt at lægge endnu flere tanker bag vores strik – og her tænker vi særligt på miljøet. Dette har resulteret i to nye kollektioner, hvor der er lagt ekstra fokus på vores valg af garn og hvad disse består af. Dem kan du læse mere om længere nede på siden.

 

Gode formål

 

For os hos skovhuus-strik.com handler det om også at støtte op om velgørende formål. Vi støtter nemlig gerne lokale velgørende formål med produkter eller sponsorater, men vi støtter også op om landsdækkende velgørenhedsprojekter. Vi har naturligvis også underskrevet Danish Fashion Ethical Charter, der sikrer, at branchen kun bruger sunde modeller. Ved at underskrive denne støtter vi op om, at modebranchen har et ansvar for de signaler de sender gennem deres foto materiale. Vi synes dette er vigtigt at vise, da Skovhuus strik er for alle og er noget som alle kan købe og begå sig rundt i. Besøg webshoppen og se vores lækre udvalg af bæredygtig strik fra skovhuus.