Klæd dit barn på til vinteren

Vinteren er lige rundt om hjørnet. Det betyder, at tiden, der indebærer varme trøjer og flyverdragter, kommer tættere og tættere på. For at du og dit barn kan blive helt klar til vinteren, er der visse produkter, der er et absolut must.

Det yderste lag

Særligt når temperaturerne rasler nedad og sneen, som er det sjoveste at lege i begynder at dale, så er en flyverdragt alfa og omega for dit barn!

Når I skal finde vinterens flyverdragt, er der enkelte ting, du skal holde dig for øje. Dit barn har helt sikkert en klar holdning til, hvilken farve dragten har.

Det du derfor kan holde øje med, er dragtens kvalitet. Mærk, hvordan dunene inde i dragten føles – klumper de sig sammen, eller fordeler de sig fint? Hold øje med dragtens vandsøjletryk. En god hovedregel er, at dragten minimum skal have et vandsøjletryk på 10.000 mm. Det betyder overordnet set, at den nok skal holde vandet ude.

En stor del varmen fra kroppen fiser ud gennem hænder og fødder. Gode robuste støvler og handsker eller luffer er derfor også et must.

Det inderste lag

En god flyverdragt og støvler er ikke meget værd, hvis ikke dit barn har et fornuftigt lag tøj på indenunder. I skoletiden har dit barn formentlig bukser eller måske nederdel på. I begge tilfælde er det vigtigt at have gode strømper eller strømpebukser på. Der findes mange muligheder på markedet, men god kvalitet finder du i hvert fald hos mp danmark strømpebukser.

Dernæst er det vigtigt at have en god trøje på. Hjemmestrik er helt vildt hyggeligt, men mestrer du ikke selv strikkepindene, og har du ikke mod på at lære det, er der også råd for det. På markedet er der nemlig en hel del trøjer, som er lige så lækre, bløde og hjemlige som en hjemmelavet sweater.