Hvornår skal man bruge termotøj til børn?

Termotøj til børn er perfekt som overtøj, når vejret er solrigt, men køligere, regnfuldt og blæsende – faktisk er årstiden ligegyldig. Termotøj er isolerende, vandafvisende, åndbart og samtidig ikke begrænsende, hvilket gør det ideelt til alle typer vejrforhold. Uanset om det er forår, efterår, sommer eller vinter, bør termotøj være en del af dit barns overtøjsgarderobe. Selv om solen står højt på himlen, kan vinden være kold, og dit barn kan have brug for god isolering og varme – det er her, termotøj er perfekt. Hvis det derfor lyder som noget for dit barn, så gå på opdagelse inde i udvalget lige nu og få fat på noget pænt termotøj til børn. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Termotøj til børn – Hvordan gør jeg det rent?

Der anbefales, at du altid følger de vaskeanvisninger, der følger med dit termotøj. Hvis du er en af de personer, der kan lide at skære mærker af, kan du følge denne tommelfingerregel. Du bør vaske dit termotøj så lidt som muligt for at forlænge levetiden på dit termotøj – og som en vigtig bonus for at beskytte miljøet. Ofte er det nok at ryste dem eller blot tørre dem af med en våd klud. Hvis du opdager, at termotøjet er gennemblødt på grund af mudder og snavs, kan det vaskes ved 30 grader med lav centrifugering. Brug teknisk vaskemiddel, der er beregnet til overtøj, og undgå at bruge blødgøringsmiddel. Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan dit termotøj til børn skal vaskes, så kan du læse meget mere inde på siden.

Termotøj til børn – Find den rigtige størrelse til dit barn

Når det drejer sig om termotøj til børn, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Deres termotøj fås i følgende størrelser: deres termotøj er tilgængeligt i følgende størrelser: 1Y, 1,5Y, 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y, 7Y, 8Y, 9Y, 10Y og 12Y – hvor Y står for år. Sigrid- og Leif-varmejakkerne fås op til 14Y. Husk at kigge efter præcis den model, som du overvejer til dit barn. Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal vælge, kan det være en god idé at vælge den største af de to størrelser, du overvejer. Du kan finde deres størrelsesguide for termotøj til børn inde på siden.