Harmonikaspiller til fest

Harmonikaspiller til fest

Skal du holde fest bør du overveje en harmonikaspiller til underholdning.
Der findes mange forskellige muligheder for underholdning til fest. Ofte er elektroniske musikere, der underholder med musik og sang på el-orgel og med en elektronisk rytmeboks, til at holde takten. Det er selvfølgelig smag og behag, men ofte bliver musikken ensformigt, elektronisk og uden charme, og det kan præge festen.
Hvis du vælger at booke en harmonikaspiller til din fest, så får du et akustisk instrument, der kan give festen en helt anden oplevelse, end de elektroniske instrumenter kan levere til festen.

Fordele ved en Harmonikaspiller
Der er andre gode fordele ved at booke en harmonikaspiller. I og med at harmonikaen er akustisk så er den fri at strøm og ledninger, det betyder at det er muligt for harmonikaspilleren at bevæge sig rundt mellem gæsterne. Dermed kan der underholdes mellem bordene med musik og sang og harmonikaspil. Det kan være et festligt indslag der er med til at gøre festen endnu bedre og sjovere.

Udendørs harmonikaspil
Harmonikaspilleren kan også gå med udenfor, hvis der er en terrasse eller stor altan i forbindelse med festlokalerne. Det giver en helt særlig stemning med udendørs musik til festen, det kan skabe en nærmest sydlandsk stemning. En anden fordel er at harmonikaspilleren kan tilpasse lysstyrken fra nummer til nummer, så det ikke dominere festen og dermed hele tiden er tilpasset et godt og hyggeligt niveau. Det er meget vigtigt for en vellykket fest at musikken ikke bliver voldsom høj og dominerende. Med en harmonikaspiller sikre man sig at musikken er afdæmpet og tilpasset lokale, gæster, og arrangementets type.

Forskellige genre af harmonikamusik
Harmonikaen giver masser af spændende mulighed for at underholde med forskellig musik. Med den helt traditionelle harmonikamusik, kan der skabe en stemning af sømandsfest og Nyhavns stemning og det giver også mulighed for at holde en temafest, med sømandsmusik. Det giver mulighed for at lave fællessang, og sømandspotpourri, som der gynges med til ved bordene. Harmonikaen er også kendt for den svenske folkemusik og valse, hvis man ønsker at holde en svensk temafest, så vil det være oplagt med en harmonikaspiller der underholder med svensk musik og sang. Er man mere til den sydlandske stemning, så kan harmonikaen også levere fransk pariserstemning med fransk musette musik. Det giver en helt unik stemning til festen med fransk gade musik og dejlige Edith Piaf melodier og sange. Her er harmonikaen oplagt til festen, særligt hvis det skal være en temafest, her kan harmonikaspilleren også går rundt mellem gæsterne både under velkomst med også under middagen og underholde med franske toner.