Guiden til forælderen, der er i gang med rygestop

Det kan være enormt stressende i en hverdag med børn og arbejde – især hvis man er i færd med et rygestop. Selvom det kan være enormt svært, er det vigtigt at holde ved. Det er nemlig en god ting, er du vil stoppe med at ryge, selvom et rygestop kan være enormt besværlig. Læs videre her for at finde gode råd til, hvad der måske kan hjælpe dig.

Hold dine hænder optaget

Der er flere forskellige ting, der kan gøre det en smule nemmere, når man er i gang med et rygestop. En af dem er at holde sine hænder optagede, blandt andet igennem noget som en stressbold. Overvej for eksempel noget som en bold, der er fyldt med en modellervoks lignende masse, som du kan sidde med, for at holde hænderne optaget.

Denne vil ikke kun give dig distraktion, men vil faktisk også styrke finmotorikken. Styrk finmotorikken i dine hænder og hold hænderne optaget med en Thinking Putty. Dette vil helt sikkert være noget, der kan være med til at hjælpe dig, når du er i gang med et rygestop.

Nikotin tyggegummi eller mundspray

Hvis du har brug for noget, der for alvor kan være med til at mindske din ryge træng, kan det være en mulighed at benytte ente nikotin tyggegummi eller nikotin mundspray. Dette kan være med til at hjælpe dig igennem dit rygestop på de tidspunkter, hvor det er ekstra svært.

Det er dog vigtigt, at du ikke benytter disse midler alt for meget. Det skal nemlig være sådan, at du i sidste ende slet ikke har brug for nogen som helst former for nikotin – på den måde vil du nemlig være helt igennem med dit rygestop. Dette er altså guiden til forælderen, der er i gang med et rygestop.