Graviditetspuder – uundværlige under graviditeten

Er du gravid, og mangler du en måde, hvorpå du kan støtte ryggen og ligge behageligt om natten? Så er graviditetspuder uden tvivl den bedste løsning.

Med graviditetspuder kan du nemlig aflaste både din ryg, mave og bækken, da den er lavet med det formål at støtte din krop, hvor du har mest brug for det. Graviditetspuder er uundværlige i både sofaen og sengen, så du hele tiden kan få løftet og støttet din gravide mave, således at din krop kan få ro og hvile på de belastede områder.

Det er ikke helt nemt at skulle dele sin krop med en baby, men graviditetspuder er den mest simple løsning mod smerte og anspændthed. Graviditetspuder er nemlig ergonomisk designet til gravide. Det er en forstørret version af en ammepude, og derfor kan du også sagtens bruge den til amning. En graviditetspude støtter dog hele din hårdtbelastede krop lige fra knæled, lænd og ryg til nakke og hoved. Med denne bliver det altså meget lettere at hvile sig som højgravid.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af graviditetspuder.

De mange fordele ved graviditetspuder

Hvis du går rundt med en gravid mave, er du sikkert klar over, at mange gravide ofte bliver adviseret om at sove på siden. Dette hjælper på din blodcirkulation, men denne position bliver mere og mere ubehagelig jo mere maven vokser. Med en graviditetspude vil det dog være muligt for dig at finde dig til rette, da denne pude er yderst blød og støttende for optimal komfort.

Efter din baby er født, behøver du dog ikke skille dig af med din graviditetspude. Den kan nemllig sagtens bruges til at opnå den helt perfekte støtte, når du skal sove. Du kan også sagtens bruge den som barriere til dit barn, når han eller hun skal sove.

Der findes et stort udvalg af graviditetspuder, således at der helt sikkert også er en type til dig. Det behøver ikke være besværligt eller ubehageligt at falde til ro med en gravid mave. Det vigtigste er, at du kan finde komfort og få en god nats søvn, imens du er gravid.