Fodbold nyheder fra de største ligær på campo.dk

Søger du også altid de vigtigste fodbold nyheder fra dansk og international fodbold, så skal du holde øje med campo.dk. Du får en hyppigt opdateret timeline af de væsentligste fodbold nyheder hver dag.

Fodbold nyheder fra Superliga og de store ligaer

Ved at holde øje med alle klubbernes hjemmesider og pressemeddelelser publicerer campo.dk de vigtigste fodbold nyheder time for time, og du får også altid højkvalitets billeder fra kampene i alle de store turneringer. Når der publiceres fodbold nyheder suppleres de ofte af de væsentligste statistikker, så du er bedst muligt klædt på til at følge det store kampe og klubber. Hvis du læser campo.dk’s fodbold nyheder via app’en, som kan downloades i App Store eller Google Play Store, kan du samtidig få alle nyhederne leveret direkte via specifikke notifikationer. Du vælger bare den klub, du helst vil have fodbold nyheder fra.

Fodbold nyheder på video

Ved at besøge de danske fodboldklubber og ved producere historier fra Premier League, Champions League, LaLiga og de andre store ligaer, får du også de væsentligste fodbold nyheder på video. Du får speakede videoer på campo.dk, og så får du flere gange hver dag også interviews og nyheder med de største danske fodboldspillere fra Superligaen. Men også landsholdet dækker campo.dk, og vi producerer videoer og fodbold nyheder fra landsholdslejren og i forbindelse med landsholdets pressemøder. På campo.dk holdes der øje med alle de vigtigste fodbold nyheder dagligt, og via vores mange reportere er vi klar til at publicere såvel artikler som videoer fra tidlig morgen til sen aften.

Breaking når der er store fodbold nyheder

De største fodbold nyheder leveres som Breaking News på campo.dk. Når der er Breaking News kan du se den gule bjælke på toppen af sitet. Det er naturligvis kun de allerstørste og vigtigste nyheder, der kan køre som Breaking News, men på forsiden af campo.dk vægter vi altid dagens fodbold nyheder, så du i toppen af mediet får de fire vigtigste. Tophistorien fylder naturligvis mest. Du kan også, hvis du især følger nogle bestemte ligaer eller turneringer, sortere dine fodbold nyheder. På campo.dk findes nemlig en menu, hvor man kan vælge fodbold nyheder fra flere bestemte ligaer. Det kan være, du helst vil have artikler og videoer kun fra Premier League, eller fra den italienske Serie A – er det tilfældet kan du finde lige nøjagtigt de nyheder i vores kategorier. Der findes mere end ni forskellige kategorier hos campo.dk, som nemt kan findes på sitet.