De dårligste undskyldninger du siger for at undgå at træne

Der findes rigtig mange mennesker, som ikke træner dagligt, som ikke får bevæget sig 1 time om dagen, som sundhedstyrelsen anbefaler man gør. Og det er der nemlig mange der har flere undskyldninger for, hvis du spørger dem. Her kan du se hvilke undskyldninger der bruges hyppigst:

Jeg er for gammel

Forkert! – Man kan simpelthen ikke blive for gammel til at træne. Tværtimod vil det gavne dig og holde dig yngre. Gøre dig mere mobil, så du kan mere når du bliver rigtig gammel. træningen er noget man aldrig bør stoppe med, heller ikke, selvom man har handicaps eller gener. Træningen skal naturligvis ikke overgøres, men man skal holde op med at bruge den undskyldning.

Jeg får bare skader

Det er ikke muligt at man kan pådrage sig nogle skader, men det kan kun være på grund af: 1. fordi du ikke får varmet godt op inden træning, og derfor ender mange med skader. 2. fordi du simpelthen er for klodset. Omvendt kan man sige, at på trods af de skader, så vil du ,når du bliver ændre, kunne mere end, hvis du ikke bevægede dig. Og ikke sagt, at man også kan komme til skade, selvom man slet ikke træner. Chancerne er lige store.

Mit hjerte kan ikke holde til det

Vores hjerte er en muskel, ligesom vores lårmuskel. Bliver den ikke trænet, bliver den svag. Derfor er det vigtigt at styrke hjertet dagligt. Hjertet går ikke i står hos et normalt og rask menneske, men har man problemer med hjertet, så skal man naturligvis rådgive sig med sin læge om en træningsplan.

Jeg har ikke råd 

Og her menes der til at gå i fitnesscenter. Men nu er det jo sådan, at man ikke nødvendigvis SKAL træne i et træningscenter. Langt de fleste gør det faktisk i naturen. Løb en tur, eller gå en lang tur i skoven. Mulighederne er mange, og der er ren mig skær bare en dårlig undskyldning.

Jeg gider ikke alene

Jamen, gider du ikke komme i form og blive strammet op, fordi du er alene om det? – Så er det kun dig selv du snyder. Hvorfor er det at du gerne vil træne sammen med en anden? Det er nemmere at gøre det selv, så du kan træne når det passer ind i din kalender. Måske din bedste veninde ikke gider træne med dig, men så kan du gøre det med dine børn, in partner, eller så er det lokale grupper på faceb0ok, man kan deltage i.