Color & Co – bambus rullegardiner

Mangler du nye gardiner til hjemmet? Leder du efter et anderledes design, som skaber hygge på en unik måde? Så bør du tage et kig på udvalget af gardiner fra Color & Co.

Color & Co laver rullegardiner af bambus. Bambus rullegardiner er et spændende og miljørigtigt materiale, som giver alle rum et trendy udtryk. Color & Co har med deres tilgang til materialer og design, hævet baren for, hvad man kan bruge bambus til i sin indretning. Samtidig er der mulighed for specialmål, så rullegardinet af bambus vil passe perfekt ind i din indretning. Alle muligheder er altså åbne for at skabe et moderne look i dit hjem med disse lækre gardiner.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af rullegardiner fra Color & Co.

Skab en hyggelig atmosfære med bambus gardiner fra Color & Co

Bambus rullegardiner giver en hyggelig og rar stemning som intet andet. Med solen skinnende ind imellem sprækkerne, får man et dejligt lysindfald, som almindelige stofgardiner ikke kan give på samme måde. Gardinerne fra Color & Co kan altså give dit hjem en helt unik, afslappende og hyggelig stemning, som alle i husstanden vil sætte pris på. Der findes et stort udvalg af forskellige farver, og på den måde er der garanti for, at du finder de gardiner, der passer ind i lige præcis din indretning.

Color & Co har omtanke for miljøet

Årsagen bag denne virksomhed var at bidrage til en mere miljøvenlig verden, og man ønsker at skabe de bedste forudsætninger for de kommende generationer. Man brænder for bæredygtighed, som kommer til udtryk i hvert eneste produkt. Du kan derfor med god samvittighed anskaffe dig nogle af de flotte produkter. Produkterne er i en skandinavisk stil, som derfor er nemme at indrette boligen med. Disse bidrager til et simpelt, men dekorativt og varmt udtryk. Color & Co tilbyder produkter i bambus fra gardiner, lamper, bordløbere til opslagstavler. Det kommer alt sammen i forskellige farver, varianter og strukturer, og der er derfor god grund til at tage et kig på det flotte udvalg, hvor der er noget for enhver smag.