5 grunde til at besøge det sydlige Djursland

Djursland er kendt for sin smukke natur, men ikke alle ved at det sydlige Djursland har en helt særlig charme. Er du nysgerrig på at lære Djursland bedre at kende, så læs mere på https://syddjursnetavis.dk/. Her er 5 grunde til at besøge det sydlige Djursland:

1. Det er et naturskønt område

Det sydlige Djursland er kendt for sin unikke natur. Her ligger Nationalpark Mols Bjerge, der med sine mange høje og smukke bakker, giver mulighed for at gå ture i smukke omgivelser. Du skal heller ikke snyde dig selv for Kalø Skovene, Begtrup Vig eller Agri Bavnehøj.

2. Det er et rigt kulturliv

Det sydlige Djursland har mange kulturelle oplevelser at byde på. Her kan du besøge Fregatten Jylland, Kalø Slotsruin, Glasmuseet Ebeltoft og mange flere. Der er rig mulighed for at fordybe sig i områdets historie eller lade sig berige af de mange kunstnere og kunsthåndværkere, der bor og arbejder på det sydlige Djursland.

3. Skønne strande og maritime miljøer

Der er mange skønne strande og maritime miljøer på det sydlige Djursland. Her er mange muligheder for at bade fra klitterne, sejle på havet eller bare nyde udsigten fra havnen i Ebeltoft. Her er havet aldrig langt væk.

4. Godt shopping-liv

På det sydlige Djursland finder du mange små butikker, der tilbyder alt fra moderne kunst til antikke skatte. Her kan du få en ny garderobe eller et godt måltid mad.

5. Der er rige muligheder for aktiv ferie

Det sydlige Djursland er et rigtigt godt sted at besøge, hvis du vil have en aktiv ferie. Her er masser af muligheder for at padle kajak, ride, gå på vandreture, spille golf eller besøge en af de mange naturoplevelser. Det er oplagt at snøre vandreskoene og begive sig ud i Nationalparken Mols Bjerge eller se Danmark fra vandsiden. Djursland har meget at byde på og det sydlige Djursland er ikke et område, man bør gå glip af. Nyd områdets smukke natur. Besøg nogle af de historiske seværdigheder eller gå på opdagelse i de mange gallerier og lokale kunst. Det sydlige Djursland er et must-see!