3 hyggelige spil som du kan spille med din børn

Der er ikke noget bedre end at spille spil med sine børn. Det er en god måde at tilbringe tid sammen og have det sjovt på. Men der er også nogle reelle fordele ved at spille med sine børn. For det første hjælper det dem til at udvikle vigtige færdigheder som problemløsning, kritisk tænkning og kommunikation. Derudover er spil en god måde at lære børnene om samarbejde og holdarbejde på. Og så er det selvfølgelig også bare sjovt! Så næste gang du leder efter noget at lave med dine børn, hvorfor så ikke finde brætspillene frem eller spille en omgang hjerterfri gratis online? I vil alle have det sjovt – og måske bliver du overrasket over, hvad de lærer i processen.

 

Ludo

Ludo er et brætspil, som spilles med fire spillere, som hver har fire brikker, som de skal flytte rundt på brættet efter terningekast. Målet med spillet er at være den første spiller, der får alle sine brikker rundt på brættet og ind i midten, som kaldes hjemmet. Undervejs kan spillerne fange deres modstanderes brikker ved at lande på det samme felt. Ludo er et simpelt, men vanedannende spil, der kan nydes af folk i alle aldre. For mange mennesker er det et nostalgisk barndomsminde, mens det for andre er en ny og spændende opdagelse. Uanset om du spiller med familie eller venner, vil Ludo helt sikkert give mange timers sjov.

 

Junior Matador

Junior Matador er et spil for børn fra fire år og opefter. Målet med spillet er at være den første spiller, der når målstregen med flest penge. Spillet handler om at bevæge sig rundt på spillepladen, købe eventyrfelter og derefter opkræve leje, når andre spillere lander derpå. Det handler om at blive den rigeste spiller, og man skal derfor turde tage chancer! Spillet kan spilles med to til fire spillere. Junior Matador er et sjovt og spændende spil, der lærer børnene om penge og strategi.

 

500

Dette spil er både sjovt og lærerigt for dine børn. Spillet går ud på at være den som først får 500 point. Pointene fås ved at samle stik, eller lægge kort til andres stik. Spillet foregår i runder, hvor det handler om at lægge flest kort og stik på bordet inden runden lukkes af andre spillere eller en selv. Det er derfor et sjovt og udforende spil for børnene, og samtidig kan I få lidt kvalitetstid.